Syöpä

JUMALALLE EI MIKÄÄN OLE MAHDOTONTA

Tosikertomus siitä miten Jumala paransi syövän

 

Sairastuin vuoden 2004 syksyllä vakavasti. Kävin useita kertoja tutkimuksissa lääkärissä. Sairauden aina vain pahetessa, pyysin että pääsisin tarkempiin tutkimuksiin.Sairaalassa tehdyt perusteelliset tutkimukset, kuvaukset ja tähystykset osoittivat pernan 1½ kertaiseksi, keuhkoissa oli iso kasvain ja suoliston toiminta oli lamaantunut, joten ruoka ei enää mennyt suoliston läpi. Suoliston ja henkitorven toimintahäiriön aiheutti suoliston ulkopuolelle kerääntynyt massa.

Kirurgin katsellessa otettuja kuvia, hän kertoi, ettei voida enää leikata koska tauti oli levinnyt niin laajalle alueelle. Hän kertoi, että voin olla sairaalassa tai mennä kotiin ja kirjoitti huumeisiin verrattavan kipulääkityksen koska laajentuneen pernan aiheuttamat kiputilat olivat sietämättömiä.

Elinpäivät olivat inhimillisesti katsoen loppuun eletty. Tähystyksiä tehtäessä otettiin koepalat joiden tulokset tulivat muutamien viikkojen päästä. Koepalat todistivat, että kyseessä oli ärhäkkä, nopeasti leviävä imusolmukesyöpä. Samana päivänä kun sain tiedon sairauden vakavuudesta, päivän tunnussanassa oli raamatunkohta 1.Sam. 26:24 ”Herra säästäköön minun henkeni pelastakoon minut kaikista vaaroista ja vaivoista”.

Tullessamme kotiin sairaalasta, soitin ystävillemme Viroon ja pyysin että hekin muistaisivat esirukouksin. Soitosta vajaan tunnin päästä tunsin, kuinka kovat kivut otettiin pois eikä niitä sen jälkeen ole ollut. Tapahtui täydellinen parantuminen ja olen saanut olla täysin terve jo jo yli 10 vuotta. Useille lääkäreille syövästä parantuminen oli ihme, ja muutamat sanoivat: ”minun taidot eivät tähän riitä, joten voit todella olla kiitollinen Jumalalle”.

Sitä ihmettelen, että on ihmisiä jotka eivät usko Jeesukseen, Hänen ihmetekoihinsa ja parantavaan voimaan. Jeesus on lääkäri joka voi parantaa sen minkä hyväksi näkee. Kiitos ja kunnia Hänelle, Ylilääkärille.

Comments are closed.